Internationale bugtaler Harry Miller truer med at gå fra Festkomik og planlægger sagsanlæg.

Af Hans "Carlo" Tilsal.

I en presset meddelelse i Bagbladet Trykt og Tyndt siger den internationale (pga. efternavnet, red.) bugtaler Harry Miller, at han nu ”kraftigt overvejer at lægge sagsanlæg an” mod bookingbureauet Festkomik, da han ikke, som en anden af bookingbureauets produkter, Totalkonsulenten Elrik Nørmo, er blevet tilbudt at deltage i Scenen er din.

- Jeg ville aldrig deltage i det amatørprogram, det ville ødelægge mit gode og professionelle ry, som jeg har kæmpet for i flere årrækker. Men jeg har ikke fået budet, og det er det, der tænder mig helt af. Ørskov ( Adm.dir. i Festkomik, red.) har ikke engang nænvt det for mig, selvom vi snakkede om en optræden så sent som forleden, siger Harry Miller

En anden kilde til konflikten synes også at være samarbejde. Harry Miller oplyser således, at Elrik Nørmo tidligere har været mere end hurtig til at tage først, når der er blevet kastet lunser ud til de mere sultne dele af den danske kultur- og underholdningsindustri.

Vi har ikke kunnet få et interview med Festkomiks adm. dir., men over telefonen oplyser han at Miller slet ikke vil kunne komme med i Scenen er din, da hans dukke Charlie ikke er gammel nok til at delage i den kategori. På vores spørgsmål svarer han at også juniorsang med Charlie ville være udelukket, da Miller ikke kan synge som et barn mere end få sekunder ad gangen.