Besøg Elriks egen hjemmedside
Besøg Elriks egen hjemmedside

Totalvejleder, 4U consulent, lifecoach, massør, terapeut, foredragsholder osv.

 

Elrik Nørmo er livsglad som en spejder, sandhedssøgende som en politiker og ligeså kropsbevidst som en sandkage. Måske er det ham der skal kaste glans over Deres næste konference, workshop, private fest eller ...?

Publikum bliver udsat for diverse fællesmeditationer og gruppeøvelser i en vildt tryg og åben atmosfære. Man vil få viden om ting, man ikke anede eksisterede og man vil ændre sig personligt lige på stedet: Man bliver simpelthen bare så " dejlig afslappet, dejlig gæstfri, dejlig oplyst, dejlig........bare dejlig" når man er sammen med den menneskekærlige folkeoplyser, Elrik Nørmo.

Elrik Nørmo er oprindeligt uddannet indenfor postvæsenet, hvor han avancerede støt og roligt. Efter 12 år fik han sin egen cykelrute og efter 15 år i tro tjeneste blev han som belønning opfordret til at deltage i projektet: " Nyt Indhold i Cykeltasken". Her fik han adgang til et utal af kurser i alt fra Find Din Indre Kriger til Interkulturel Medieyoga og Forlæng Dit Parforhold. Nu har han nået indsigtens bjergtinder og beretter begejstret om udsigten, hvor end han kommer frem.

Besøg Elriks egen hjemmeside