1962 Jeg bliver født. Et nyt liv tager sin begyndelse. Det er mærkeligt at tænke på.

1969 Jeg starter i Låsby skole. Det går fint. Jeg husker i hvertfald ikke noget.

1971 Min mor fik min bror der hed Willy. Vi har altid haft det godt sammen. Han kører lastbil.

1978 Jeg bliver færdig med skolen.

1978 Søger ind i postvæsnet. Kommer ikke ind. Går med aviser og så videre.

1980 Bliver indkaldt til session, men jeg har noget, der er i vejen med mig, en mindre ting, så jeg bliver kasseret. Og det er jeg glad for for ellers havde mit liv ikke gået som det er gået.

1980 Søger indenfor postvæsenet igen. Kommer ind i andet forsøg. Her bliver jeg så oplært og avancerer hurtigt.

1982 Kommer ind i sortering.

1985 Møder Lydia og det bliver et vendepunkt.

1986 Der bliver vi gift. Og vi køber hus på Solsortevej kort tid efter.

1992. Får jeg min egen cykelrute. 3,8 km. (Hver vej). Det fejres selvfølgelig med fest med vores naboer på Solortevej.

1993. Jubilæum. Ansat samme sted i 15 år. Får tilbud om og komme med i en resurseudviklingsprojekt der skulle være med til og udvikle os.
Det hed "Nyt Indhold i Cykeltasken og Frisk Luft Under Vingerne. Og det skal jeg love for. Det kom til og vende hel op og ned fra da af.

1993-96. Har talt sammen at jeg, i den periode er med på i alt 87 kursuser af længere og kortere varighed.Og dertil kommer så oven i det diverse, interaktive foredrag og personlig vejledninger og terapi.

1997 Får mit eget firma Elrik Nørmo Consulting Group. Det er flot, det er kun fire år det tager for mig fra jeg starter i Frisk Luft projektet til jeg får kontor derhjemme.

2000 Får min første person i praktik. Robert der studerer til psykologi, er inde som praktikant hos mig. Men det går hurtig i skuddermudder, fordi han ikke vil høre efter. Så det var jeg nødt til at korte af før tid. Men sådan er det når det også er mennesker og ikke bare feks. mejeriprodukter du har med og gøre. Det er et voldsom ansvar du har mod dem også ikke bare dig selv.

2001 Ja, det er jo ligenu hvor jeg sidder og skriver det her. Det gir mig lidt en fornemmelse af tidens vingesus derfra og hertil. Nu får vi se hvordan det kommer til at gå. Spændene er det i hvertfald, det er helt sikkert.

2008 Der er sket så meget siden at jeg har været nødsaget til at skifte til en anden hjemmeside - så nu kan du finde flere nyheder om mine livsevents og mig ved at klikke her

 

 

 

"Du kan aldrig vide hvad, der sker
før det er sket. Vi har ingen beviser."
- Elrik Nørmo