Korncirkel Massage™ er også et af vores mange tilbud. Det er en massagemåde jeg selv har opfundet ud fra min medfødte viden om universets energier.Her vil jeg først forklare dig hvordan det hele hænger sammen.

Først lidt om hvad korncirkler er for en spændende størrelse:

Korncirkel er egenlig en sjov betegnelse for egenlig har det ingenting med korn og gøre. Hvad er det nemlig, der gør at de kommer, jo det er jo universets kræfter. Og dem har den mange af, faktisk er der groft sagt uendelig mange og de kan blive ved. Det er ikke som os menneskers kraft der kan blive træt. Ja, det kender du sikkert selv. Jeg skal prøve at forklare dig her, hvordan det hænger sammen.

Se, nu det normaleste, det er at disse der kræfter kommer til udtryk gennem kanaler på jorden. Og det er også dem vi feks. oplever ved lyn og andre slags dårlig vejr og også snestorme etc. etc. Men når de kommer til udtryk gennem kanaler, så er det feks. gennem sådan en som mig der har særlige åndelige kræfter. Det vil de fleste også opleve, når de er tæt på mig - det begynder indenfor en radios af to meter ude fra min fysiske krop. Ja, det er faktisk langt ude, tænker du nok. Ja og så dog, det er faktisk almindeligt indenfor de kredse hvor jeg, er uddannet indenfor. Jeg kan fortælle dig en spøjs lille ting, det fortæller jeg også sommetider mine kursister, sidst på kurset fordi det ikke skal stjæle hele opmærksomheden fra dem (det er jo dem der er i centrum på kurserne) - Det spøjse er at altid når jeg er i bad i en lille brusekabine så kan jeg tydelig mærke hvordan min egen energi den slår tilbage mod mig. Og det er faktisk lidt sjov ikke. Når man tænker efter.
Men der kommer så min ydmyghed ind også for egenlig er det ikke mine krafter, de har bare valgt mig fordi de kunne se at jeg havde de perfekte forhold og den rigtige celleopbygning til at de kunne arbejde gennem mig. Og det har også noget at gøre med hvad for et slags menneske jeg er.

Men nu sidder du garanteret med et spørgsmål. Hvorfor kalder vi det så korncirkel? Ja, godt spørgsmål. Som med så meget andet er vi jo, heldigvis for det, ikke altid fornuftige og tænkende væsener- og som sagt: heldigvis for det da, for så ville verden da være et meget mindre spændende sted at bo i. Det kan du være sikker på.
Men korncirkel - ja det er jo nok fordi det er det sted vi kan se kraften. Det er nærmest ligesom et finger aftryk af universets kraft. Ja det er faktisk et godt billede. Men korncirklen det er ikke kraften selv, selv om man tydelig kan mærke at der er en højere energi derude. Prøv selv og at tage en tur derud og mærke efter. Det kan alle gøre - men sørg for at det er en dag hvor du føler du er i en positiv balance med dig selv. Ellers kan det godt vælte nogen der ikke er vant til høj ren energi.

Korncirkler kan nemlig sagtens slå ned i feks vand også, men der forsvinder de bare meget hurtigere. Og der kalder vi dem heller ikke korncirkler. For der kan man heller ikke se at de har været der. Men stil dig en dag med dig selv ude ved noget vand et sted og giv dig god tid - så vil du måske også opleve en hel anden verden derude.

Nu tænker du sikkert - jamen hvorfor er der aldrig nogen på min græsplæne derhjemme. Og det kan jeg sagtens forstå du spørger om. Men vi får altså ikke altid det vi ber om og som vi ønsker os. Universets kraft den er for det første også for stor til de fleste parcelhushaver. Og for det andet kan man heller ikke lave cirkler i græs der er altfor kortklippet. Så det kunne du jo feks. prøve til en start. Lad plæneklipperen stå. Eller prøv selv at lege med andre løsninger. Som jeg altid plejer at sige: "Verden er jo din, hvis du bare vil have det. Selvom du ikke tror det"

 

Nu vil jeg så forklare dig hvorfor vi kalder det Korncirkel Massage™

Det gør vi fordi i KorncirkelMassage™ bruger vi kun de mønstre som universet giver os besked om gennem korncirkelbudskaberne. De mønstre viser os kraftens ideele form og når vi masserer i de samme mønster sker der virkelig noget - det kan vi mærke gang efter gang. Der er meget gode resultater. Og det er jo ikke så mærkelig når man tænker på at det faktisk er universet selv der er massøren..

Jeg maserer kun kvinder fordi korncirkelenergien er en meget maskulin kraft som kvinden har brug for i sit system. Vi mennesker har nemlig brug for det modsatte og ikke for det samme - selvom de fleste faktisk går rundt og tror det modsatte.

Du kan også tage nogen strå med hjem fra en korncirkel for at øge forbindelsen. Bare et godt råd.