Tit og ofte spurgte spørgsmål

1. "Er I dyre?"

Ja som jeg plejer at sige til det spørgsmål: Nej, vi er mennesker. Nå, spøg til side. Mit svar er :

Nu skriver du " I " - Jeg er altså kun en person i Elrik Nørmo Consulting Group - men jeg udfylder til gengæld mange forskellige arbejdsrollefunktioner - feks. kontorpersonale og rengøring - og vedligehold også.
Med hensyn til prisen - det er jo meget en vurderingssag fra person til person, og den er faktisk også lidt forskellig afhængig, af hvor det er.


2. "Giver I også undervisning på gymnasier"

Mit svar: Som jeg plejer at sige: Kunderne sætter grænsen - vi overskrider dem. Så ja, det gør jeg.

3. Hvorfor er jeres kursuser så popolære?"

Mit svar: Ja godt spørgsmål. På den ene side er det faktisk ikke noget jeg plejer at skilte med for, det er jo en slags forretningshemmelighed hvad det, er der giver succes og det er jo det vi skal leve af. Men en vigtig indgrediens i det at være populær er personlig udstråling. Og det kan man hverken købe eller få for penge. Så der må jeg nok skuffe dig hvis du troede det.

4. Laver I snart et kursus om hjemmefødsler.

Mit svar: Ja hvis der bliver ved med at være ligeså meget ron på forspørgslerne, så er vi helt sikker klar med noget til næste år. Så vend tilbage og hold dig ajuor.

5. Hvorfor er der ikke nogle flere billeder af dig, Elrik Nørmo, på hjemmesiden.

Mit svar: Det er ikke fordi jeg ikke vil eller ikke har billedematerialet, men nu er det jo ikke kun mig der skal være centrum her. Så kunne jeg sagtens komme til at skygge helt for budskabet. Men I er velkommen til altid og sende en forespørgsel på billeder af mig, så sender jeg nogen af dem med posten af dem du ikke har set eller et andet hvis du hellere vil det, det finder vi bare ud af.